Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2020, 10:34

Marko Ivanović: Borac u ligaškom delu sezone zaslužio ABA ligu

Direktor čačanskog tima stav opravdava skorom pobeda od 20:2 u toku ABA 2 sezone

Sreda kao "Dan “D” za čačanski Borac u kome sa nestrpljenjem očekuju odluku klubova ABA lige. Čačani se nadaju da će postati članovi elite, ABA lige, a kao argumente navode ubedljivo prvo mesto u ABA 2 takmičenju. Skor je bio 20:2, uz samo tri poraza u KLS – u sa 23 trijumfa.

U Borcu se nadaju da je dovoljno razloga za odluku o proglašenju Čačana u ABA ligaša.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
“Nema dileme, zaslužili smo plasman u ABA ligu, ali moramo sačekati definitivnu odluku. Sastanak kreće u 11.00 sati, izjašnjavaće se odgovorni iz svih klubova po abecednom redu. Moramo biti strpljivi, a postoje dve varijante koje predviđaju propisi takmičenja. Igrači Borca treniraju, nadam se, da bez obzira na pauzu, spremno dočekujemo svaku odluku ABA lige. Imamo želju, kapacitete, a dokazali smo na parketu, da smo najozbiljniji konkurenti za učešće u ABA takmičenju. Sati pred nama rešiće enigmu. Ako se bude igrao plej of igraće se bez navijača”, smiren je i optimističan direktor Borca Marko Ivanović.

PIŠE: Đurđe Mečanin

[email protected]  

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.