Marko Grujić u Čikagu, priseća se sjajnih trenutaka sa Mitrovićem i Paunovićem (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Grujić u Čikagu, priseća se sjajnih trenutaka sa Mitrovićem i Paunovićem (FOTO)

Susret je ovekovečen fotografijoim.

Bivši fudbaler Crvene zvezde koji sad nastupa za nemačku Hertu Marko Grujić otisnuo se „preko bare“ i u Čikagu se sreo sa dobrim prijateljima, Veljkom Paunovićem i Markom Mitrovićem.

We spoke about some unforgettable moments that we shared together 4 years ag #worldcupchampions #serbiau20

A post shared by Grujic Marko (@grujicmarko) on May 25, 2019 at 11:16pm PDT

- Pričali smo o nezaboravnim trenucima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koje smo doživeli pre četiri godine - napisao je Grujić.

Kako je napisao ispod fotografije, prisetili su se perioda od pre četiri godine kad je fudbalska reprezentacija do 20 godina osvojila titulu najbolje na svetu i to baš pod komandom Paunovića i Mitrovića koji su sad na klupi američkog kluba Čikago fajera.

Njih trojica su se srela na stadionu Čikaga gde je i nastala ova fotografija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.