Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2020, 01:01

Marinjo kao Nejmar, pljuštali crveni kartoni (VIDEO)

Podela bodova Santosa i Palmeirasa – 2:2, Koritiba i Bragantino bez golova

U prva dva meča Serije A Brazila dve utakmice, tri crvena kartona, jedan penal i mnogo dobrih poteza. Santos je dočekao Palmeiras u derbiju koji je završen rezultatom 2:2 (1:0), dok je Botafogo poražen od Flamenga s 0:1 (0:0).

Mnogo više uzbuđenja bilo je na stadionu Vila Belmiro. Prštalo je sa obe strane, Palmeiras je bio bliži trijumfu, ali na kraju je Marinjo u stilu velikih majstora >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << doneo Santosu bod.

Domaći su čak i došli u prednost golom Pituke posle sjajne akcije u 38. minutu i na taj način su poslali poruku gostima kakva im je namera. Odlična akcija, ispala je odbrana Palmeirasa i gol je bio logičan sled okolnosti. Sa tim rezultatom se i otišlo na poluvreme.

U nastavku, Palmeiras je preuzeo inicijativu.

Prvo je VAR pomogao gostima da dođu do gola, dosuđen je penal i to je kasnio odlični Veiga, da bi Vilijan već u 63. doneo potpuni preokret.

Nije to Palmeiras baš zasluživao samom igrom, ali jeste snalažljivošću i okretnošću. Ze Rafael je prodigrao Vilijana i Santos je upao u problem.

Iz njega je izašao posle vrlo lepe akcije koju je završio Marinjo. U stilu Nejmara je primio loptu, odigrao glavom, okrenuo se i potom završio sve golom. Sigurno su navijači Santosa uživali gledajući Nejmara, ali kada je on već nedostižan u ovom momentu, tu je iskusni Marinjo da začini poneku utakmicu lepim potezima.

Palemiras je ostao bez jednog igrača u polju kada je Ze Rafael dobio direktno isključenje u četvrtom minutu nadoknade utakmice.

Utisak je da su gosti zadovoljniji krajnjim ishodom ovog klasika.

U drugom meču Flamengo je pokazao klasu protiv Botafoga i uspeo je da dođe do nova tri boda - 0:1.

Sada ovaj sastav ima 42 boda i posle 23 odigrane utakmice deli drugo mesto sa Atletikom Mineirom, dok je Sao Paulo prvi sa 44 i utakmicom manje.

Flamengo je bio mnogo bolji rival od Botafoga i samo se čekalo kada će prelomiti meč, a to se dogodilo u 55. minutu kada je strelac bio Ribeiro.

I jedni i drugi su meč završili sa igračem manje. Kod Botafoga je isključen Viktor Luis, a kod Flamengo Gustavo Enrike.

Dosta se očekivalo i od sudara Koritibe i Bragantina, ali na kraju nije bilo golova. Malo razočaranje večeri.

BRAZIL 1 – 25. KOLO

Subota

Botafogo – Flamengo 0:1 (0:0)

/Ribeiro 55pen/

Santos – Palmeiras 2:2 (1:0)

/Pituka 38, Marinjo 71 - Veiga 55pen, Vilijan 63/

Baija – Seara 0:2 (0:0)

/Vinisijus 82, Saulo Mineiro 90+5/

Fluminense – Atletiko PR 3:1 (1:1)

/Nene 26, Paulo 73, 75 - Leo 10/

Nedelja

Koritiba - Bragantino 0:0

20.00: (1,50) Gremio (4,00) Vasko da Gama (7,25)

22.15: (1,70) Atletiko Mineiro (3,70) Internasional (5,20)

Utorak

00.00: (1,70) Atleitko GO (3,70) Gojas (5,20)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.