Marin pred Bajern: Posle svake Zvezdine utakmice, Beograd i Srbija su tako srećni...

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin pred Bajern: ''Posle svake Zvezdine utakmice, Beograd i Srbija su tako srećni...''

Posle ovoga ''delije'' će ga još više voleti...

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin jedan je od najvećih aduta srpskog šampiona u predstojećim nastupima u grupnoj fazi Lige šampiona.

Prvi izazov je Bajern u Minhenu (sreda, 21 čas), a uoči tog duela, Marin je govorio za ''Omnisport'', koji je u naslovu podsetio na njegov nekadašnji fudbalski nadimak ''nemački Mesi''.

Tokom karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Marin može da se pohvali i nastupima u reprezentaciji Nemačke, Menhengladbahu, Verderu, Čelsiju, Olimpijakosu... ali izgleda da mu nigde nije bilo tako lepo kao sada u Zvezdi.

Objasnio je i zbog čega je to tako.

"Igrati Ligu šampiona sa Zvezdom je za mene posebno. Divan je osećaj vratiti Ligu šampiona u Srbiju posle toliko godina.







Drugačije je jer igrate za mnogo više strasti za klub. Uvek dajete sve od sebe za klub koji predstavljate, jer je to vaš posao i jer volite fudbal, ali drugačije je kada igrate za klub koji ste voleli još kao dete.







U Zvezdi imamo mnogo takvih igrača. Stranci donosedodatni kvalitet, ali glavna grupa i snaga tima su igrači koji su odrasli kao navijači Zvezde. Drugačije je od toga kad igrate za Čelsi ili Verder...





Kada smo u školi pričali o fudbalu, i kada sam govorio da navijam za Crvenu zvezdu, nisu znali za taj klub... Ali sada igramo u najvećem takmičenju u Evropi i učinili smo Zvezdu ponovo velikom, navijači su se polako navikli na to, to je i motivacija za sve nas", istakao je Marin.

Otkrio je i koliko navijačima Crvene zvezde u Srbiji znače dobri rezultati u Evropi.

''Posle svake utakmice, Beograd i Srbija su toliko srećni, čak i deca izvan zemlje.







Odrastao sam u Nemačkoj, ali sam u tokom detinjstva, kada sam sasvojim drugovima išao u školu, uvek govorio da navijam za Zvezdu, iako oni nisu znali za nju. Sada, Crvena zvezda igra u najvećem takmičenju u Evropi. Činimo Zvezdu ponovo  velikom i to je velika motivacija'', zaključio je Marin.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.