Mari se razišao sa Delgadom, angažovao Nemca De Vita

Izvor: B92, 10.Dec.2021, 18:53

Mari se razišao sa Delgadom, angažovao Nemca De Vita

Endi Mari i trener Džejmi Delgado prekinuli su petogodišnju saradnju.

Kako je saopšteno iz tima Endija Marija, britanski teniser se razišao sa Delgadom, koji će u narednom periodu raditi kao trener Kanađanina Denisa Šapovalova.

S druge strane, Mari je rešio da proba da sarađuje sa Nemcom Janom de Vitom.

Njih dvojica će se prvi put zajedno pred publikom pojaviti od 16. do 18. decembra na egzibiciji Mubadala svetski teniski šampionat.

Inače >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mari i Delgado su bili zajedno od 2016. godine, u periodu kada je Škot radio sa Ivanom Lendlom.

Po odlasku Lendla, Delgado je 2017. preuzeo brigu o Endiju i prošao sa njim najteži period tokom operacije kuka i u pandemiji koronavirusa.

Mari je nedavno u Stokholmu probao da radi sa Estebanom Kariljom, ali očigledno nije bio zadovoljan.

Inače, De Vit je bivši trener Viktora Troickog, a poznat je i u radu sa Žilom Simonom, Gaelom Monfisom, Tacumom Itom i Nikolozom Basilašvilijem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.