Mari: U Rimu sve pozitivno, prijalo mi je da treniram sa najboljima

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 18:54

Mari: U Rimu sve pozitivno, prijalo mi je da treniram sa najboljima

Endi Mari je protekle nedelje u Rimu imao prilike da igra u dublu i trenira sa najboljim igračima

Bivši broj jedan svetskog tenisa kaže da je to iskustvo bilo dragoceno za njega u periodu kada se polako vraća na teren posle brojnih problema.

"Bilo je lepo odigrati par mečeva u dublu, kako za mene tako i za Liama Broudija, koji nije prošao ovde kvalifikacije. Znao sam da kako nedelja prolazi, biće teže imati vremena za treniranje, jer je većina momaka koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su izgubili napuštalo grad", kaže Mari.

On je prvih dana imao prilike da trenira sa Novakom Đokovićem i Dijegom Švarcmanom.

"Trening je išao dobro. Na poslednjem meču u dublu nisam se osećao tako dobro na terenu, nisam igrao tako kao dan ranije. I protivnici su dobro servirali, što je otežalo posao. Ipak, za mene je posle dužeg vremena bilo važno da osetim da opet igram jedan meč. Trenirao sam sam igračima iz Top 20, što je dobro. Bilo je sve pozitivno, srećan sam što sam došao u Rim, shvatio više o svojoj igri i gde se trenutno nalazim", dodao je Endi.

Neizvesno je još šta će biti na Rolan Garosu, da li će dobiti vajd kartu ili će u kvalifikacije.

"Fizički, mislim da je što se mene tiče bilo veoma dobro u tih nekoliko trening setova, tako da se nadam da ću nastaviti da napredujem narednih nedelja", zaključio je Mari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.