Mandžukić odbio i PSŽ, želi da se bori za mesto u Staroj dami

Izvor: RTS, 29.Avg.2019, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandžukić odbio i PSŽ, želi da se bori za mesto u "Staroj dami"

Hrvatski napadač Mario Mandžukić odbio je ponudu Pari Sen Žermena jer želi da ostane u Juventusu.
Parižani traže iskusnog fudbalera u navali kao što je Mandžukić, posebno jer je u Juventusu na toj poziciji prejaka konkurencija, ali Hrvat namerava da se bori za mesto u "Staroj dami".

Prvak Francuske ima još vremena da promeni mišljenje 33-godišnjem golgeteru, još pet dana, ali je trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << takva situacija da hoće da ostane u Torinu.
Italijanski mediji prenose da Mandžukić neće biti prijavljen u Juventusu za nastup u Ligi šampiona, što znači da Juventus "gura" ka transferu.
Mandžukić je prošle sezone dao devet golova u Seriji A, kao i još jedan u Ligi šampiona, ali mu je poljuljan status nakon smene trenera Masimilijana Alegrija za Mauricija Sarija.
Ranije je baš zbog ostanka u Juventusu odbijao astronomske ponude iz Kine i još jednu iz Mančester Junajteda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.