Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2021, 15:43

Mančester Siti produžava ugovor sa kapitenom i traži mu naslednika

Fernandinjo će ostati u klubu bar još godinu dana, dok Građani planiraju da na leto angažuju Lokatelija

Fernandinju se sviđa u Mančester Sitiju. Na kraju ne bi bio tu gde jeste uskoro punih osam sezona. A i Građani su izuzetno zadovoljni Fernandinjom. Uostalom koliko mu veruju pokazuje i činjenica da su mu poverili kapitensku traku, pa zato i ne čudi što su se dve strane dogovorile da se saradnja započeta 2013. godine nastavi i od leta.

Ostalo je još >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << samo da brazilski reprezentativac koji ima ponude iz Južne Amerike i ostatka Evrope, stavi potpis na novi jednogodišnji ugovor, bar tako piše "The Telegraph".

Istovremeno Siti koga 29. maja čeka najvažnija utakmica u istoriji kluba - finale Lige šampiona protiv Čelsija - počeo je blagovremenu potragu za Fernandinjovom zamenom na duži rok, s obzirom na to da će Brazilac u maju sledeće godine ugasti 37 svećica na rođendanskoj torti.

Prst je pokazan na Manuela Lokatelija. Ostaje da se vidi da li i za koliko novca bi Sasuolo bio voljan da pusti relativno svežeg reprezentativca Italije da se preseli na Ostrvo...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.