Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2020, 23:32

Maltretiranje! Zovem se Džejmi Vardi i obožavam da dajem golove velikim ekipama (VIDEO)

Lester prvi put tukao Arsenal na njegovom stadionu iz 15. pokušaja

Zadrhtala je vilica Mikela Artete čim je video da Džejmi Vardi silazi s tribina. Kad je kročio na teren postalo je svima u Arsenalu jasno zašto trener strahuje od jedne od najvećih napadačkih napasti u Engleskoj. Tresu se na Emiratima kad im se ukaže silueta centarfora Lestera. Zašto, shvatili su u trenutku kad je rešio derbi nedeljnog programa šestog kola Premijer lige – 1:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Minut 60. Vardi ulazi. Minut 80. Vardi slavi. Bacio se kao da uskače u bazen, sačekao ubacivanje Čengiza Undera posle savršene duge lopte Jurija Tilemansa i nastavio da maltretira odbranu Tobdžija. Ovo mu je 12. put u karijeri da se namerio na tim iz Londona. Dao mu je 11 golova! Ubija ga u pojam.

Nikog ne „mrzi“ Džemi Vardi kao Arsenal. Doduše, nedavno je spakovao tri komada u mrežu Mančester Sitija, ukupno devet Građanima, sedam Liverpulu, po pet Totenhemu i Mančester junajtedu, četiri Čelsiju.

Čovek za velike utakmice!

Iako ove nedeljne večeri Lester nije bio bolji takmac. Sve dok se baš oporavljeni Vardi nije pojavio i promenio odnos snaga. Prethodno je Arsenal smislenije kombinovao, čak 11 puta samo u prvom poluvremenu pucao ka Kasperu Šmajhelu, savladao ga posle kornera već u četvrtom minutu, ali je gol Aleksandra Lakazeta poništen zbog ofsajda, pucao je Francuz nešto kasnije u spoljni deo mreže, u nastavku meča Ektor Beljerin najbolju šansu za domaćina upropastio tako što je tukao pravo u danskog golmana.

Nešto ranije povreda Davida Luiza unela je početnu pometnju u odbranu ekipe Mikela Artete, da bi je ulazak Džejmija Vardija dotukao. Za prvu pobedu Lestera na stadionu Arsenala tek iz 15. pokušaja.

PREMIJER LIGA – 6. KOLO

Petak

Aston Vila – Lids 0:3 (0:0)

/Bamford 55, 67, 74/

Subota

Vest Hem - Mančester Siti 1:1 (1:0)

/Antonio 18 - Foden 51/

Fulam - Kristal Palas 1:2 (0:1)

/Kerni 90+5 - Ridevald 8, Zaha 64/

Mančester Junajted – Čelsi 0:0

Liverpul - Šefild Junajted 2:1 (1:1)

/Firmino 41, Žota 65 - Berg 13 pen/

Nedelja

Sautempton – Everton 2:0 (2:0)

/Vord Prauz 27, Adams 35/

Vulverhemopton - Njukasl 1:1 (0:0)

/Himenez 80 - Marfi 89/

Arsenal – Lester 0:1 (0:0)

/Vardi 80/

Ponedeljak

18.30: (1,88) Brajton (3,40) VBA (4,40)

21.00: (5,80) Barnli (3,90) Totenhem (1,60)

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.