Malo je to, dajte još! Real ponudio 50.000.000 evra za Alabu, Bajern traži mnogo više!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malo je to, dajte još! Real ponudio 50.000.000 evra za Alabu, Bajern traži mnogo više!

Predstavnici Kraljevskog kluba više puta išli u Minhen i pregovarali sa ocem od ovog sjajnog fudbalera

Bajern Minhen je odbio ponudu od 50.000.000 evra za Davida Alabu! Real Madrid je rešio da ovaj momak bude prvo pojačanje novog prvaka Evrope, ali će im za to biti potrebno mnogo više. Naime, Bavarci neće da govore ispod 80.000.000 evra, tvrdi madridski As.

Alaba je nedavno produžio ugovor sa Bavarcima do 2021. godine, ali to Realu očigledno ne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << predstavlja problem. Želja je da Alaba nasledi Marsela na poziciji po levoj strani terena.

Kako ističe As, predstavnici Kraljevskog kluba više puta išli u Minhen i pregovarali sa ocem od ovog sjajnog fudbalera i ne bi li ga privoleli da dođe na Santjago Bernabeu.

Dakle, Real je baš rešio i zagazio duboko, a tu je i Barselona. Očigledno da bi Kraljevski klub sve uradio da se dokopa ovog fantastičnog Austrijanca.

Ali, u ovom momentu je 50.000.000 evra - malo! Ovo zaista zvuči čudno kada se izgovori naglas.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real nudio 50 miliona, Bavarci se nasmejali!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2016

Nisu ni želeli da pregovaraju o ovom transferu....Bajern iz Minhena ne želi da proda Davida Alabu...Iako je direktor Reala Anhel Sančez razgovarao sa Džordžom Alabom koji vodi brigu o karijeri svog sina, od čitavog posla neće biti ništa...Real je bio spreman da plati 50 miliona evra za austrijskog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.