Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2021, 06:50

Malo dobrih vesti za Piolija: Kjer nekoliko dana odsustvuje, Zlatan i Žiru blizu povratka

Rosoneri bi uskoro mogli da budu jači

Nikada nije lako kada se gostuje u Torinu, a pogotovo kada se na megdan Juventusu izlazi bez nekoliko važnih prvotimaca. Rano primljen gol, pa još izlazak Simona Kjera već u prvom poluvremenu zbog povrede nisu davali optimistične signale, ali Milan je na kraju uspeo da izvuče bod, umalo i sva tri na Alijanc stadionu.

Za razliku od nekih prethodnih sezona kada je bodove gubio lako, Milan je protiv Stare dame odigrao jako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dobro u završnici i na kraju može više da žali što nije uzeo sve, iako su Zlatan Ibrahimović, Olivije Žiru, Davide Kalabrije, Tjemue Bakajoko, Rade Krunić, Žunior Mesijas i još neki bili odsutni zbog povreda. Problema je pred meč s levim ručnim zglobom imao i Majk Menjan, ali je on uspeo da pregura bol s lekovima i bio jedan od heroja remija u Torinu.

Sreda, 20.45: (1,25) Milan (6,50) Venecija (10,0)

Posle velikog boda, Stefano Pioli je dobio još malo dobrih vesti – specijalistički pregledi pokazali su da Kjerova povreda desnog butnog mišića nije ozbiljnije prirode, te da će zbog toga biti odsutan svega nekoliko dana čisto iz predostrožnosti. Sa sličnom povredom muči se Davide Kalabrija, s tim što je u pitanju viši stepen, pa ga na terenu neće biti još utakmicu ili dve.

Bitne vesti dolaze i kada su u pitanju najiskusniji pojedinci. Naime, Ibrahimović i Žiru se dobro oporavljaju od povreda, pa bi uskoro mogli da se stave šefu struke na raspolaganje. Šveđanin je osetio problem s tetivom posle meča protiv Lacija, ali se prema saznanjima milanskih medija sada oseća bolje i samostalno trenira. Slična je pozicija i francuskog napadača, koji ponovo trči što znači da polako iza sebe otavlja probleme s donjim delom leđa, zbog čega je propustio nedeljni derbi u Torinu.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

---------------------

Najdalje od povratka u tim su Rade Krunić i Tjemue Bakajoko. Prvi ima problem s listom, drugi još vuče povredu Ahilove tetive. Za obojicu je navodno plan da obave nove specijalističke preglede naredne sedmice, kada će se preciznije znati kada će biti spremni za pun trenažni proces.

Mesijas i dalje čeka na debi u dresu Milana. Brazilac je poslednjih dana počeo s individualnim atletskim treninzima, kako bi uskoro bio na 100 odsto fizičke spreme, što bi ga u dogledno vreme stavilo na raspolaganje Pioliju.

Milan naredni meč igra u sredu od 20.45 protiv Venecije na San Siru.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.