Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2020, 21:01

Malme slomio Mjalbi lepim golovima Kristijansena (VIDEO)

Detalj iz 51. minuta prelomio susret, na kraju stavio tačku - 2:0

Malme je otvorio novi šampionat na pravi način pod vođstvom Jon Dal Tomasona! Nije bilo previše efikasno, ali je domaći sastav bio dovoljno dobar na uspešan način otvori sezonu pobedom nad Mjalbijem od 2:0 (0:0).

Najvažniji i najlepši momenat na utakmici bio je u 51. minutu kada je Anders Kristijansen bio precizan i na kraju se ispostavilo doneo pobedu Malmeu.

Namestio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se odlično na nekih 20 metara, odbrana gostiju nije najbolje reagovala, a Kristijansen je jako lepim udarcem poslao loptu u mrežu i doneo svom timu prva tri boda u novom šampionatu. Na kraju je domaćin samo stavio tačku pogotkom u nadoknadi kada je precizan bio opet Kristijansen koji je očigledno bio veoma raspoložen za igru.

Drugi gol je posebno bio lep jer je Kristijansen savladao protivničkog golmana posle dobrog udarca iz voleja.

Malme je imao problem jer se na poslednjem treningu ekipe povredio defanzivac Rasmus Bengston koji je uz pomenutog Kristijansena i Toivonena ponajbolji igrač ekipe. Srećom po Malme, njegov izostanak se nije toliko primetio jer je domaćin sačuvao mrežu.

Generalno je Malme bio ekipa koja je bila za nijansu bolja, imala je više posed lopte u nogama, kao i više pokušaja, a na kraju su dva gola odličnog Kristijansena bila presudna za ovaj duel.

ŠVEDSKA 1 - 1. KOLO

Nedelja

Sirijus - Jurgorden 0:2 (0:1)

Geteborg - Elfsborg 0:1 (0:1)

Norčeping - Kalmar 2:1 (1:1)

Erebro - AIK 2:0 (1:0)

Hamarbi - Estersund 0:2 (0:0)

Ponedeljak

Falkenberg - Heken 1:1 (1:1)

/Karlson 24 - Irandust 29/

Helsingborg - Varberg 0:3 (0:1)

/Seljmani 33, 51pen, Norlin 62/

Malme - Mjilbi 2:0 (0:0)

/Kristijansen 51, 90+1/

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.