Maljkovićeva: Institut za ženski sport počinje sa radom, u Kikindi trening streljaštva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2020, 18:27

Maljkovićeva: Institut za ženski sport počinje sa radom, u Kikindi trening streljaštva

Institut za ženski sport počinje sa radom ovog vikenda, saopštila je Marina Maljković, selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije i idejni tvorac.

"Sa velikim zadovoljstvo bih htela da najavim početak rada Instituta za ženski sport. Ovog vikenda pozivam sve devojčice u Vizuru Tošin bunar na besplatne treninge košarke, odbojke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << , atletike i gimnastike, kao i u Aranđelovac na trening karatea i Kikindu na trening streljaštva", rekla je Maljković Tanjugu.

Cilj insituta, koji je pokrenut u julu, jeste da se što više devojčica besplatno bavi sportom i da Srbija u budućnosti ima još više medalja u ženskom sportu.

"Pridržavamo se svih propisanih mera i želimo devojčicama da ponudimo potpuno besplatno nešto što će im samo koristiti u životu. Ovo je početak, radimo na tome da i u drugim krajevima Beograda, ali i drugim mestima u Srbiji pokrećemo naše besplatne školice. O svim detaljima, roditelji mogu da se informišu na Facebook i Instagram stranicama Instituta za ženski sport", istakla je Maljković.

Sportistkinje ambasadorke Instituta su košarkašica Sonja Vasić, tekvondistkinja Milica Mandić, strelkinja Zorana Arunović i teniserka Olga Danilović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.