Mali princ se vraća na mesto odakle je i krenuo, a zatim - Barsa! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mali princ" se vraća na mesto odakle je i krenuo, a zatim - Barsa! (foto)

Sve oči uprte su u njega.

Atletiko Madrid i Olimpik Marsej u sredu igraju veliko finale Lige Evrope, što će najverovatnije biti i poslednji meč Antoana Grizmana u crveno-belom dresu.

Španski mediji već nedeljama unazad pišu da je čitav posao završen i da će biti ozvaničen pre Mundijala u Rusiji.

Marka je na svojoj naslovnici, dan pre finala, objavila zanimljivu fotografiju, malog plavušana uz naslov "Mali princ igra kod kuće".

Na fotografiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Antoan Grizman, inače, rođen u Makonu, samo 70 kilometara od Liona, gde se sutra igra veliko finale.

Podsetimo, Grizman je još kao tinejdžer, 2009. godine stigao u Real Sosijedad, iz kog je 2014. prešao za Atletiko Madrid.

Za Madriđane je postigao 79 golova na 141 utakmici, a u sredu na Žerlanu, 70 kilometara od svoje kuće, ima priliku da osvoji najveći trofej sa Atletikom, posle izgubljenog finala u LŠ, pretprošle godine.

'The little prince plays at home,' reads the front cover of Marca. The royalty they are referring to is Griezmann, who hails from Mâcon, a town just 70 km away from Lyon. #OMAtleti #UELfinal pic.twitter.com/ldXYVfkSRy

— Football 24/7 (@foetball247) May 15, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paje: "Speman sam za finale"

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2018

Fudbaler Olimpika iz Marseja Dmitri Paje rekao je danas da je spreman za finale predstojeće Lige Evropa protiv Atletiko Madrida..."Osećam se mnogo bolje. Da, mislim da sam spreman da igram sutra", rekao je Paje novinarima u Lionu...Paje je propustio meč Lige 1 protiv Gengana u petak zbog problema...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.