Mali Bekam nije povukao na tatu VIDEO

Izvor: B92, 21.Sep.2021, 11:14

Mali Bekam nije "povukao" na tatu VIDEO

Romeo Bekam, 19-godišnji sin Dejvida Bekama, protekle noći je odigrao prvu profesionalu utakmicu.

Debitovao je u američkoj USL ligi za Fort Loderdejl, klub koji je u vlasništvu MLS ligaša Inter Majamija, čiji je suvlasnik njegov otac.

Mlađi Bekam je počeo utakmicu kao desno krilo sa brojem 11 na leđima, ali se za 75 minuta na terenu nije proslavio.

Štaviše, javnost ga ismeva zbog očajnog centaršuta, koji je bio zaštitni znak njegovog oca. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Da nije Bekamov sin, nikad nigde ne bi igrao", "Jedina dva poteza koja su mogli da izdvoje su dva loša centaršuta?", "Zamisli kakav si fudbaler kad u MLS ligi rezervi izgledaš ovako", samo su neki od negativnih komentara o njegovom nastupu.

Inače, sa Romeom Bekamom igra Harvi Nevil, 19-godišnji sin Fila Nevila, trenera Inter Majamija koji je sa Dejvidom Bekamom nastupao za Mančester junajted.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.