Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2020, 10:50

Majstorija za pamćenje u Gornjem Milanovcu (VIDEO)

Atraktivna akrobacija Prestiža Mbungua protiv Zlatibora

Ne dešavaju se sve majstorije na srpskim terenima na utakmicama najkvalitetnijih klubova Superlige. S vremena na vreme, na nekim manjim "manjim" utakmicama dogodi se bljesak igrača koji potvrđuje da i tamo ima zavidnog kvaliteta i ozbiljnog potencijala.

Za najbolji potez 16. kola domaćeg prvenstva bio je odgovoran Prestiž Mbungu. Mladi napadač Metalca, rodom iz Konga, na majstorski način je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << postigao svoj prvenac u Superligi. On je u 16. minutu okršaja sa Zlatiborom (2:0) odlično primirio jednu neugodnu loptu na grudi u trku, a onda je na iznenađenje njegovih čuvara usledila aktobacija kakva se ne viđa često na ovdašnjim terenima.

Metalac je protiv Zlatibora potvrdio odličnu formu. Ekipa Žarka Lazetića nema poraz od 12. septembra i debakla od Voždovca u Beogradu, pa se sada nalazi na visokoj osmoj poziciji prvenstvene trke.

Prestiž Mbungu ima 20 godina, a u Metalac je stigao u januaru ove godine kao slobodan igrač. Prethodno je igrao za Šarlot Independens u USL ligi, a pre toga je bio član češkog niželigaša Viskova.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ko kaže da se u Superligi ne igra dobar fudbal, "makazice" Prestiža u Gornjem Milanovcu! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2020

Mnogi potcenjuju kvalitet domaćeg šampionata, ali nije sve baš tako....Metalac je u okviru 16. kola Superlige Srbije savladao Zlatibor sa 2:0, a strelci su bili Mbungu Prestiž i Aleksandar Katanić...Posebno je atraktivan bio gol momka iz Konga koji je u 16. minutu na fantastičan način savladao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.