Majstorija Salaha, nezaustavljivi Liverpul hita ka tituli

Izvor: B92, 15.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstorija Salaha, nezaustavljivi Liverpul hita ka tituli

Fudbaleri Liverpula pobedili su Votford 2:0 u prvom meču 17. kola Premijer lige.

Dvostruki strelac za "redse" bio je Mohamed Salah koji je mrežu protivnika tresao u 38. i 90. minutu.

Drugi gol Egipćanin je postigao na prelep način, pošto je petom kroz noge poslao loptu iza leđa Bena Fostera. Gol pogledajte OVDE.

Izabranici Jirgena Klopa nisu briljirali, ali su odigrali tačno koliko im je bilo potrebno i na kraju su zabeležili čak 16. pobedu u 17 odigranih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmica.

Liverpul ima 49 bodova i nalazi se na ubedljivom prvom mestu, dok je Votford na poslednjoj poziciji sa svega devet bodova.

"Redsi" su dominirali u prvom poluvremenu u posedu, imali su preko 70 odsto, međutim slabo su stvarali šanse. To je promenio Salah, koji je u 38. minutu, posle asistencije Manea, savladao Fostera.

Liverpul je lakše disao i na poluvreme je otišao sa golom prednosti. U nastavku meča meč je mogao da ode i na drugu stranu. Votford je upropastio nekoliko dobrih šansi, od kojih je najbolju imao Delofeu u 61. minutu.

Kako gosti nisu iskoristili prilike – usledila je kazna. "Sevnula" je kontra, Oriđi je uz dosta sreće dodao loptu do Salaha koji se sjajno snašao i petom pogodio za konačnih 2:0.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.