Majstorija Lazara Ranđelovića u atinskom derbiju VIDEO

Izvor: B92, 20.Jul.2020, 08:28

Majstorija Lazara Ranđelovića u atinskom derbiju VIDEO

Srpski fudbaler Lazar Ranđelović bio je strelac u nedeljnom derbiju grčkog fudbala između Olimpijakosa i AEK-a.

Bivši krilni napadač niškog Radničkog dobio je šansu u poslednjem kolu prvenstva i nju je apsolutno iskoristio.

Crveno-beli iz Pireja su titulu osvojili odavno, a sjajnu sezonu u domaćem šampionatu "zapečatili" su trijumfom nad gradskim rivalom od 3:0.

Ranđelović je mrežu AEK-a pogodio u 21. minutu.

On je nakon odličnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pasa kapiten Fortunisa istrčao kontru, jednim poretom prevario čuvara, a zatim spoljnim delom stopala matirao Cintotasa.

Bio je ovo njegov prvi gol za Olimpijakos u grčkoj Superligi ove sezone.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ranđelović se raspucao, majstorija u derbiju! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2020

Kako se bliži kraj sezone, on je u sve boljoj formi...Olimpijakos je ove sezone dominirao u Grčkoj, osvojio je šampionsku titulu prilično ubedljivo, a sinoć je u 36. kolu savladao gradskog rivala AEK rezultatom 3:0...Važnu ulogu u ovom trijumfu Olimpijakosa ponovo je imao naš internacionalac Lazar...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.