Majk Tajson: Vratio sam se

Izvor: RTS, 12.Maj.2020, 08:48

Majk Tajson: Vratio sam se

Legendarni bokser Majk Tajson blizu je povratka u ring u 53. godini. Vredno trenira, a forma mu je sve bolja. "Gvozdeni Majk" se sprema za humanitarni meč.
Pre deset dana Tajson je objavio prvi video-klip sa treninga, kada je najavio da se iz humanitarnih razloga vraća u ring. Planiran je meč u četiri runde. Ponovo je okačio video s priprema za ovaj meč.

Tajson je fanovima poručio: >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Vratio sam se."
Bivši bokser je prethodno najavio da želi da se bori kako bi pomogao beskućnicima i ljudima koje je, kao i njega, uništila droga.
Sjajne ponude stižu Tajsonu od raznih promotera. Jedna od najunosnijih je ona Dejvida Feldmana od 20 miliona dolara, koje mu je ponudio uz priliku da sam izabere protivnika.
Kao potencijalni protivnici pominju se novozelandska ragbi zvezda Soni Bil Vilijams i Džon Fjuri, otac boksera Tajsona Fjurija, koji je poručio da je spreman da pogine u ringu.
Najveće interesovanje javnosti je izazvala mogućnosti ponovnog duela starih rivala – Majka Tajsona i četiri godine starijeg Ivandera Holifilda.
Još se pamti njihov duel iz 1997. godine, kada je Tajson u drugoj rundi odgrizao deo uva Holifildu i meč je prekinut, Tajson je diskvalifikovan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tajson poručio fanovima: Vratio sam se

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2020

Legendarni bokser Majk Tajson blizu je povratka u ring u 53. godini. Vredno trenira a forma mu je sve bolja. Gvozdeni Majk se sprema za humanitarni meč...Pre deset dana Tajson je objavio prvi video sa treninga, kada je najavio da se iz humanitarnih razloga vraća u ring. Planiran je meč u četiri runde....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.