Mačvan opet pokidao ligamente kolena na prvoj pripremnoj utakmici!

Izvor: B92, 08.Sep.2018, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačvan opet pokidao ligamente kolena na prvoj pripremnoj utakmici!

Srpski reprezentativac Milan Mačvan doživeo je novu tešku povredu kolena zbog koje će morati da pauzira nekoliko meseci.

Mačvan, koji je već pauzirao zbog iste povrede ponovo će van terena jer su mu pukli ligamenti kolena u prvoj pripremnoj utakmici od povratka na parket.

On će biti operisan ovih dana i biće mu izvršen isti zahvat kao i u januaru, kada se povredio protiv Zenita u Evrokupu.

"Kao i prošlog puta, dobio sam bočni udarac u koleno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrlo nesrećno. Dobro je što je sa mnom moja porodica, jer mi je podrška sada zaista potrebna. Biće teško da se još jednom vratim, ali ne i nemoguće. Boriću se za to", poručio je Mačvan.

Izvršni direktor kluba Marko Pešić izjavio je da će reprezentativac Srbije imati na raspolaganju svu neophodnu pomoć.

"Svi smo pogođeni i saosećamo se sa Mačvanom, koji je bio izuzetno pozitivan nakon povrede koja ga je zadesila u januaru. Stvarno je dao sve za njegov povratak na teren. Dobiće svu moguću podršku kako bi se ponovo vratio", poručio je i Pešić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SRPSKI REPREZENTATIVAC PROLAZI KROZ PAKAO! Mačvan: Ovo je sigurno najteži trenutak u mojoj karijeri!

Izvor: Kurir, 09.Sep.2018, 11:29

Srpski reprezentativac Milan Mačvan doživeo je novu tešku povredu kolena, zbog čega mu predstoji višemesečna pauza.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.