MUSLIN PONOVO U AKCIJI: Bivši selektor ima NOVI klub! Sa sobom vodi dva ZVEZDAŠA, a tamo ga čeka TREĆI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUSLIN PONOVO U AKCIJI: Bivši selektor ima NOVI klub! Sa sobom vodi dva ZVEZDAŠA, a tamo ga čeka TREĆI (FOTO)

Iskusni stručnjak prekida odmor.

Završen je odmor za Slavoljuba Muslina! Nekadašnji selektor Srbije, koji je sa reprezentacijom izborio odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiju, posle godinu dana od napuštanja Orlova, ponovo će u akciju. Sledeća destinacija je Saudijska Arabija, a novo odredište iskusnog stručnjaka biće klub Al Feiha, sa kojim je potpisan ugovor do juna 2019. godine.

DA LI SU UMEŠANI U AFERU NAMEŠTANJA MEČA U PARIZU? Stigla EKSPRESNA reakcija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Partizana (FOTO)

SPREMA SE ČISTKA U LIVERPULU: Klop doneo IZNENAĐUJUĆU odluku! (FOTO)

EKSKLUZIVNO: Barsa dovodi SRBINA u januaru (FOTO)

U klauzuli stoji mogućnost nastavka saradnje, ukoliko bude uspešna. Posle šest kola prvenstva u Saudijskoj Arabiji, uprava kluba smenila je trenera Gustava Kostasa, pa će Muslin imati dovoljno vremena da "zategne" ekipu. Debi na klupi imaće 27. oktobra.

Saradnici u stručnom štabu biće po izboru Muslina, što je praksa u Saudijskoj Arabiji, dva pomoćnika Marko Perović i Srđan Bajčetić, koji su tokom karijere nosili dres Zvezde, a za rad sa golmanima biće zadužen bivši reprezentativac Bojan Isailović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.