MURINJA VIŠE NEMA: Sparsi imaju imperativ pobede večeras

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 10:18

MURINJA VIŠE NEMA: Sparsi imaju imperativ pobede večeras

Duel počinje u 19 časova.

Portugalski trener Žoze Murinjo je napustio Totenhem, digla se velika frka oko Superlige, a sada ih očekuje meč sa Sautemptonom (počinje u 19 časova). Liga šampiona će biti teška misija za Sparse, s obzirom da su trenutno sedmi na tabeli i imaju pet bodova manje od četvrtoplasiranog Čelsija i petoplasiranog Vest Hema.

Murinjo je smenjen zbog loših rezultata, a Totenhem će do kraja Premijer ligi pokušati da dođe do mesta koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vodi u Ligu šampiona. Prva prepreka na tom putu je Sautempton večeras (19.00). Kvota na keca je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Sautempton.

Totenhem ima i kadrovskih problema uoči današnjeg meča. Bekovi Doerti i Dejvis će ponovo izostati pošto su povređeni, dok je nastup Harija Kejna pod znakom pitanja. Ispostavilo se da povreda zgloba zbog koje je morao da izađe u finišu meča s Evertonom nije teže prirode.

Sautempton je za vikend eliminisan u polufinalu FA kupa u Lesteru. Presudio im je Keleči Ihenačo. Soton je poražen na sedam od poslednjih gostovanja u prvenstvu. Trijumfovao je jedino u Šefildu protiv fenjeraša pre mesec i po dana. Poslednji meč na strani u Premijer ligi izgubio je od Vest Bromiča sa ubedljivih 3:0. Sve u svemu, nemaju mnogo razloga za optimizam pred duel sa Totenhemom.

Pevci su početkom sezone razbili Svece na "Sen Merisu" sa 5:2. Son je dao četiri gola na toj utakmici, a Hari Kejn zabeležio četiri asistencije i postigao peti pogodak. Oba gola za Sautempton dao je Dani Ings.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.