MURINJO PSOVAO U KAMERU: Portugalac uzvratio svima koji žele njegovu smenu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MURINJO PSOVAO U KAMERU: Portugalac uzvratio svima koji žele njegovu smenu (VIDEO)

Đavoli pobedili sa 3:2.

Fudbaleri Mančester junajteda uspeli su da pobede Njukasl, iako su gubili sa 2:0 (više pročitajte OVDE). Pošto se ovih dana u Engleskoj spekulisalo o smeni menadžera Đavola, Žozea Murinja, on je imao poruku za sve koji to žele. Prema jednoj od objava na društvenim mrežama, na portugalskom je odbrusio: "Odje...., kučkini sinovi".

Now, I believe Mourinho here is whispering to the camera in Portuguese “fodas filhos de puta”, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << which literally translate “fu** off sons of a bit**h” pic.twitter.com/CcbzDQ8beN

— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) October 6, 2018

Kasnije je bio podjednako direktan, ali dosta pristojniji.

- Idem večeras u London, i ako bude padala kiša, ja ću da budem kriv. Ako ima problema sa Bregzitom, ja sam kriv - kazao je prgavi Portugalac.

"I go to London tonight, if it rains in London tomorrow, it's my fault. If there is a problem with Brexit, it's my fault."

Read more from Jose Mourinho: https://t.co/lOKetr0KhI pic.twitter.com/CT2zcsna3P

— BBC Sport (@BBCSport) October 6, 2018

Inače, uoči meča na "Trafordu" se mogao "videti" i Zinedin Zidan za koga se spekuliše da bi mogao da zameni Murinja. Navijači su doneli Francuza od kartona.

Photo: #mufc fans with a cardboard cut-out of Zinedine Zidane outside Old Trafford #mulive [br] pic.twitter.com/Gxnx5qPNDa

— utdreport (@utdreport) October 6, 2018

Junajted je trenutno na osmom mestu sa 13 bodova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.