MUK NA ČAIRU UPRKOS POBEDI NAD VOŽDOVCEM: Golmana Bulajića bez svesti odvezli sa stadiona (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Avg.2018, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUK NA "ČAIRU" UPRKOS POBEDI NAD VOŽDOVCEM: Golmana Bulajića bez svesti odvezli sa stadiona (VIDEO)

Trijumf Nišlija ostao je u senci povrede golmana domaćeg tima, koji je u šestom minutu doživeo kontuziju mozga Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su večeras na stadionu "Čair" Voždovac sa 1:0 u prvoj utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.Domaćin je na Čairu imao kontrolu tokom većeg dela utakmice, ali sve do samog finiša nije uspeo da slomi otpor rivala, koji je par puta pretio, ali nije uspeo da dođe do gola.Pobednički gol viđen je u 89. minutu kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je Rjiota Noma iskoristio dodavanje Lazara Ranđelovića i savladao Marka Kneževića.Meč na Čairu obeležila je teška povreda golmana Nišlija Ivana Bulajića kog je hitna pomoć odvezla sa terena nakon što je ostao bez svesti u duelu sa fudbalerom Nikolom Srećkovićem. Incident se dogodio u šestom minutu.Radnički je posle četiri utakmice drugi na tabeli Super lige sa devet bodova, dok je Voždovac 11. sa tri.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primeira - Pici šou, Benfika umalo prokockala pobedu (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018

Vitorija Gimaraeš umalo odnela bod iz Lisabona i to nakon tri primljena gola u prvih 45 minuta igre. Šou Luisa Fernandesa Picija...Otvorili su fudbaleri Benfike novi sezonu u Primeiri pobedom nad Vitorijom Gimaraeš, ali su do željena tri boda stigli mnogo teže no što se činilo da će biti na poluvremenu...Benfika...

Nastavak na Sportske.net...

TRENER RADNIČKOG U DELIRIJUMU POSLE GOLA JAPANCA: Lalatović skočio na ogradu! Pogledajte šta je onda uradio (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Avg.2018, 16:33

Fudbaleri Radničkog pobedili su Voždovac u petak u Nišu golom Japanca Nome u 89. minutu. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.