MUČIO GA JE PRIMICAČ: Vlahović otkrio da li će biti spreman za Švajcarsku

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 16:54

MUČIO GA JE PRIMICAČ: Vlahović otkrio da li će biti spreman za Švajcarsku

Otklonio sve dileme.

Centarfor fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Vlahović govorio je o stanju povrede primicača pred meč sa Švajcarskom.

Napadač Juventusa je na prvenstvo stigao povređen i odigrao je nešto više od 20 minuta u prethodna dva duela.

- Osećam se dobro, mnogo bolje, spremno i nadam se da ću igrati u petak. Na Misteru je da odluči. Nisam igrao u dogovoru sa Misterom jer nisam bio spreman. Imao sam povredu tetive i primicača. Došao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam povređen na okupljanje i sada se osećam bolje - istakao je on.

Potom se Dušan osvrnuo i na samu utakmicu u petak.

- Od kada smo se plasirali na SP, mislim da je to narodu jako značajno. Oseća se da veruju u nas, Mundijal smo krenuli sa porazom i nerešenim, ali smo znali da će protiv Švajcaraca odlučivati. Živimo za ovaj momenat i jedva čekamo. Idemo na pobedu, a protiv Švajcarske idemo preko maksimuma - to obećavamo. Ako su bolji neka pobede, ako nisu mi ćemo. Mi ćemo pružiti i više nego što možemo - zaključio je Vlahović.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.