MRKELA: Izjave Stojkovića su zadojene mržnjom, ovo je za psihijatriju

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2018, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRKELA: Izjave Stojkovića su zadojene mržnjom, ovo je za psihijatriju

Gol za remi je dao Ričmond Boaći.

Mnogo bure je izazvao gol Ričmonda Boaćija kojim je Crvena zvezda izjedanačila protiv Partizana u 158. Večitom derbiju. Posle meča, golman crno-belih Vladimir Stojković je tvrdio da gol nije regularan. Odgovor na to imao je i sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.

- Sasvim jasno se vidi da je lopta u vazduhu prešla gol liniju pola metra, gol je čist kao suza. Kao sportista ne mogu da prihvatim ovakve izjave golmana Stojkovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izjave zadojene mržnjom. Ovakvo ponašanje zahteva hitno lečenje, ovo je za psihijatriju - rekao je Mrkela posle meča u Humskoj, a evo šta je pre toga rekao Stojković.

- Sramota me je što sam Srbin! Odreći ću se sutra pasoša. Sramota je što je upropašten derbi. Nikada ovako nešto nisam video. Moraš 300 posto da budeš siguran kada donosiš takve odluke. Bio sam ja unutra, on nije mogao da vidi izvadio sam loptu, nije prešla gol-liniju. Čestitam igračima Zvezde na borbenosti. Samota me je što sam član ove države -  kazao je za TV Arena Sport čuvar mreže crno-belih.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.