MRKELA I ILIEV U KLINČU: Večiti hoće da zamene NAJVEĆE zvezde tima, zvali ISTI klub - ON je na meti

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 08:51

MRKELA I ILIEV U KLINČU: Večiti hoće da zamene NAJVEĆE zvezde tima, zvali ISTI klub - ON je na meti

Borba za pojačanje.

Iako prelazni rok u Evropi nije počeo, pojedini klubovi već sada sklapaju mozaik za narednu sezonu. A, večiti rivali, Crvena zvezda i Partizan, pikirali su istog novajliju - golmana Atalante na pozajmici u Veroni, Borisa Radunovića, piše "Sportski žurnal".

Sportski direktor Zvezde, Mitar Mrkela, i nezvanični čelnik sportskog sektora Partizana, Ivica Iliev, polako planiraju da se zahvale Milanu Borjanu (32) i Vladimiru Stojkoviću (36), što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su pokazali prethodnih dana kontaktima sa emiserima Atalante. Povoljna okolnost za miran nastavak sa reprezentativnim čuvarima mreže je potencijalno pojavljivanje izdašne ponude klubova iz Azije u narednom periodu.

Sa druge strane, Radunović (24) bi dobio priliku da u kontinuitetu brani gol u seniorskoj konkurenciji u elitnom rangu u Super ligi, gde se već dokazao u dresu Rada. Redovan u Seriji B bio je u Avelinu (31), Salernitani (36) i Kremonezeu (10 utakmica). Za sada je za Atalantu koja ga je angažovala 2015. godine branio samo jednom i to u pobedu na gostovanju Đenovi (2:1), dok još uvek čeka na debi u Veroni, na četvrtoj pozajmici iz bergamskog kluba, sa kojim ima ugovor do 30. juna 2022.

A post shared by Boris Radunovic (@borisradunovic1) on Apr 7, 2019 at 1:46pm PDT

Dužina ugovora sa Atalantom bi verovatno uticala da Radunovića jedan od večitih rivala angažuje na pozajmicu, posle čega bi usledio dogovor o otkupu kompletnog ugovora potencijalnog reprezentativca A tima Srbije, ali i Crne Gore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.