MOZZART kalkulator: De Kolo po navici uništava Unikahu, Martin zatrpava nesrećne Nikse!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Mar.2015, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOZZART kalkulator: De Kolo po navici uništava Unikahu, Martin zatrpava nesrećne Nikse!

Dva predloga iz Evrolige i dva iz NBA mogla bi da donesu lepu zaradu večeras...

8659 Patrik Jang (Galatasaraj) – više od 8,5

Krilni centar Galate će hteo - ne hteo odigrati najmanje 35 minuta protiv Albe. Problemi istanbulskog tima svalili su sav teret na šest igrača i Jang je od nekoga ko je bio tu da igra odbranu, pravi jake blokove i poentira eventualno posle skoka u napadu, postao četvrti ili peti  strelac ekipe. Nemci, s druge strane, nemaju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrača sličnih karakteristika koji može da se nosi sa Jangom, pa očekujemo da stameni Amerikanac nekako ugura tih devet poena u obruč. Makar na silu...

8663 Nando De Kolo (CSKA) – više od 13,5

Francuz je najbolji strelac Moskovljana u Evroligi i u Top 16 fazi prosečno beleži 15,9 poena. Samo na prethodom duelu protiv Efesa nije ubacio dvocifren broj poena, te mislimo da nisu velike šanse da veže dve takve utakmice. Teško da će Unikaha uspeti da zaustavi De Koloa koji je uz Teodosića udarna igla u napadu CSKA, uprkos činjenici da je došao Andrej Kirilenko i da se Soni Vims vratio posle povrede. Kada su Španci gostovali u Moskvi, Nando im je sasuo 28 poena. Sada bi i polovina bila sasvim dovoljna.

8684 Džordan Hil (LA Lejkers) – manje od 12,5

Juta ima jedan od najboljih učinaka posle Ol-star vikenda u NBA ligi, Rudi Gober i Derik Fejvors su zveri pod košem i zbog njih teško da će Džordan Hil moći da prebaci 12 poena. Na sve to, Juta uspeva da uspori ritam protiv gotovo svake ekipe, a ako joj to pođe za rukom protiv Lejkersa, u šta ne sumnjamo, onda nema šanse da Jezeraši postignu bog zna koliko poena, pa tako neće biti ni dovoljno za ispodprosečnog Hila.

8671 Kevin Martin (Minesota) – više od 19,5

Minesota trenutno više podseća na bolnicu, nego na ozbiljan tim. Pored duže vremena odsutnih Šabaza Muhameda, Entonija Beneta i Robija Hamela, muku sa povredama muče i nosioci igre Kevin Garnet, Nikola Peković i Geri Nil. U takvoj situaciji čitav teret u napadu pada na Kevina Martina i Endrua Viginsa. Nekadašnji bek Hjustona je prva violina Vukova, sinoć je ubacio 37 poena Torontu koji je daleko bolji od Njujorka sa kojim se večeras sastaju Timbervulfsi. Verujemo da će „razbijenoj bandi“ Dereka Fišera lagano ubaciti minimum 20 poena, a vrlo verovatno i mnogo više.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.