MOŽDA SE VOZI I VAN EVROPE: Trka u Vijetnamu ipak u novembru

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 18:09

MOŽDA SE VOZI I VAN EVROPE: Trka u Vijetnamu ipak u novembru

Protekog vikenda počela skraćena sezona.

Organizatori Velike nagrade Vijetnama saopštili su da bi ta trka mogla da se održi krajem novembra. Premijerna trka najbržeg cirkusa na četiri točka u toj zemlji trebalo je da se održi 5. aprila, ali je bila odožena zbog korona virusa.

 - Razmatramo situaciju u vezi sa virusom. Nadamo se da će trka moći da se održi krajem novembra - poručeno je sa sastanka u ponedeljak.

Nije poznato, niti je precizirano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li su organizatori trke i lokalne vlasti uopšte razogavarli o potencijalnom datumu sa čelnicima Formule 1. koja je prethodnog vikenda počela trkom u Austriji na kojoj je pobedio Valteri Botas.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.