MOTIV VIŠE! Evo zašto je Stanojeviću TOLIKO važno da pobedi u Nišu, nije samo borba za titulu u pitanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 12:53

MOTIV VIŠE! Evo zašto je Stanojeviću TOLIKO važno da pobedi u Nišu, nije samo borba za titulu u pitanju

Valjan razlog

Trener Partizana Aleksandar Stanojević imaće poseban motiv da slavi u subotu od 14:30 na gostovanju Radničkom u Nišu, pošto do sada u karijeri nije uspeo da trijumfuje na Čairu.

Do sada je taj stadion bio neosvojiva tvrđava za stratega crno-belih, igrao je jednom u gradu cara Konstantina i izgubio.

Bilo je to 26. oktobra 2020. godine, kada ga je nadmudrio Milan Đuričić. Radnički je tada pobedio Partizan rezultatom 1:0, a jedini gol >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na meču postigao je Dušan Pantelić.

Od uspostavljanja Superlige Srbije 2012. godine, u Nišu su kao treneri Partizana slavili Vladimir Vermezović, Marko Nikolić, Ivan Tomić, i Radoje Smiljanić kada je kao pomoćnik vodio mečeve.

Nerešene ishode u Nišu imali su Vuk Rašović, a poraze su beležili Ivan Tomić, Miroslav Đukić, Savo Milošević i Aleksandar Stanojević, piše Sportski žurnal.

Ove sezone, u prvom delu Superlige, Partizan je kod kuće ubedljivo pobedio Radnički iz Niša 4:0 (2:0). U meču koji je odigran 29. avgusta u Humskoj, golove su dali Bibars Natho, Nemanja Jović i dvostruki strelac Rikardo Gomeš.

Iako je susret u Nišu sam po sebi bitan zbog borbe za titulu, nema sumnje da će Stanojević želeti da popravi i lični bilans u ovom gradu i čuvenom Čairu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.