MORAO JE DA SE NASMEJE: Ilić pričao o poslednjoj utakmici i trofeju, a onda mu je Milijaš nešto dobacio (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2019, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORAO JE DA SE NASMEJE: Ilić pričao o poslednjoj utakmici i trofeju, a onda mu je Milijaš nešto dobacio (VIDEO+FOTO)

Trofej je doneo Ostojić.

Saša Ilić se oprostio od Partizanovog dresa osvajanjem Kupa Srbije, i to protiv najvećeg rivala, Crvene zvezde. Kapiten crno-belih je imao razloga da bude zadovoljan, mada tokom sezone nije bilo sve najbolje.

- Kao da sam znao da ćemo da osvojimo trofej. Video sam na licima saigrača, da će dati i više od 100 odsto. Imali smo turbulentnu sezonu. Nismo napravili rezultate koji dolikuju Partizanu, ali smo ovom utakmicom donekle izvukli sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Ilić, a zatim odgovorio na pitanje kakav je osećaj kada poslednji put ulazi na teren. Šansu je dobio u završnici.

- Nisam o tome mnogo razmišljao, već samo kako da pomognem da Partizan pobedi. Kada je sudija odsvirao kraj, savladale su me emocije. Igrači su me uhvatili... Ponavljaju to često, da i dalje igram, ali sam ja to odlučio. Ali ja nikada neću da odem iz Partizana, samo sam završio jedno poglavlje.

U planu je i oproštajni meč u Humskoj.

- Ne znam, ne razmišljam još o tome. Želeo sam da se oprostim na svom stadionu, najdražem, ali sa druge strane i ovo je fantastičan oproštaj. Poslednja utakmica, pobeda nad najvećim rivalom. Ja bolje nisam mogao da poželim.

U tom trenutku, pored je prošao kapiten Crvene zvezde, Nenad Milijaš koji je takođe otišao u penziju. Dobacio je nešto u prolazu, a Ilić se samo nasmejao i nastavio.

- Trofej je trofej, drag mi je... Ne znam koji mi je najdraži - kazao je između ostalog Ilić.

Možete i da pogledate kompletan klip, a situaciju sa Milijašem na 1:47 snimka.

Pogledajte više fotografija sa utakmice

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.