MORAO JE DA NAPUSTI BITKU U RIGI: Poznato je koliko je OZBILJNA povreda Stojiljkovića i kad se vraća

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORAO JE DA NAPUSTI BITKU U RIGI: Poznato je koliko je OZBILJNA povreda Stojiljkovića i kad se vraća

Podvrgnut pregledu magnetnom rezonancom

Navijači Crvene zvezde mogu da odahnu, napadač Nikola Stojiljković najverovatnije će biti spreman za revanš susret prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaksa iz Jurmale (utorak, 20.30 časova).

VIŠE NEMA VREMENA: Zvezdi hitno treba napadač

ISTEKAO MU UGOVOR SA ZVEZDOM: Ročesti dobio ponudu koju će teško odbiti

Nesuđena Zvezdina zvezda na novoj pozajmici

Karte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za revanš utakmicu protiv Spartaksa biće puštene u prodaju u petak! #fkcz #czvspa #uclhttps://t.co/F8u3fRuujz pic.twitter.com/FGG2mjX2lP

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 12, 2018

Stojiljković je morao meč u Rigi da napusti već posle 20-ak minuta igre zbog bolova u zadnjoj loži. Kuburio je sa sličnom povredom i tokom pripremnog perioda, pa su se stručni štab i navijači uhvatili za glavu. Međutim, kako prenosi Mozzartsport mogu da odahnu crveno-beli.

"pico de corrida" e a "asa de velocidade" na Estrela

🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

"Temos um grande desafio na Europa, e é por isso que vim", diz Nikola Stojiljkovic, enquanto seu novo companheiro Milan Jevtovic acrescenta que queria apenas no Zvezde, apesar de outras ofertas. pic.twitter.com/9NjQAMUTRB

— ☞Luis Mateus☜ 🇧🇷 (@MateusEuropaFC) June 22, 2018

Nekadašnji član Čukaričkog je bio podvrgnut pregledu magnetnom rezonancom. Utvrđeno je da je Stojiljković istegao mišić zadnje lože. Doduše, nije reč o bezazlenoj povredi, ali je dobro što nije došlo ni do delimičnog pucanja.

Stojiljković će biti podvrgnut terapijama, tokom narednih dana biće jasnika slika o stanju povrede, ali postoji šansa da bude spreman za revanš sa Letoncima.

Ččelnici Crvene zvezde su ipak intenzivirali pregovore oko dovođenja novog napadača. Najrealnija opcija je Ričmond Boaći, a tokom vikenda bi odgovor trebalo da bude izvaničen.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BIĆE LUDO NA JADRANU: Zaoštrava se konkurencija, novi AMERIKANAC u Olimpiji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2018

Očekuje nas dobra sezona u ABA ligi...Košarkaški klub Oliimpija je posle nekoliko sušnih godina rešila da u predstojećoj sezoni pojača igrački kadar i napadne sam vrh ABA lige. Američki centar Mervin Džons već je stigao u Ljubljanu, a novo pojačanje Zmajčeka biće Džalek Felton...MORAO...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.