MORAO JE DA IZAĐE IZ IGRE: Poznata težina povrede Aleksandra Dragovića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 12:51

MORAO JE DA IZAĐE IZ IGRE: Poznata težina povrede Aleksandra Dragovića (FOTO)

Zadobio posekotinu.

Austrijski fudbalski reprezentativac srpskog porekla Aleksandar Dragović, koji je pre nekoliko dana postao igrač Crvene zvezde, nije teže povređen na utakmici protiv Severne Makedonije i igraće nastavku Evropskog prvenstva.

Kako prenose austrijski mediji, Dragović je zadobio posekotinu, zbog koje je zamenjen na poluvremenu.

Austria Official Statement: "Aleksandar Dragovic 🇦🇹 has a tear around his right eye and >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << has been stitched, but there are no signs of a concussion. Today he will take part in individual regeneration training." #AUT #EURO2020 pic.twitter.com/okfsLC8AG9

— RouteOneFootball (@Route1futbol) June 14, 2021

Njega je u finišu prvog poluvremena, u vazdušnom duelu, laktom udario makedonski reprezentativac Aleksandar Trajkovski.

Danas u 15.00 Škotska i Češka igraju meč u kojem bi poraženi mogao već posle prvog kola da krene da se oprašta od EP, pošto su u ovoj grupi Engleska i Hrvatska. Škoti su domaćini, ali su Česi kvalitetniji - kvota na keca u Mozzartu je najveća na svetu - 2,85, dvojka je 2,90, a iks 3,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Škotska - Češka.

Autstrijanci su savladali Severnu Makedoniju sa 3:1, a sledeći rival im Holandija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.