MORALNA GROMADA: Ronaldo se PRVI odrekao VIŠEMILIONSKE zarade u Juventusu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORALNA GROMADA: Ronaldo se PRVI odrekao VIŠEMILIONSKE zarade u Juventusu! (FOTO)

Ekskluzivno iz svlačionice.

Fudbaleri Juventusa primaće umanjene zarade zbog prekida sezone, usleed pandemije korona virusa, a prema informacijama iz Italije, napadač "Stare dame" Kristijano Ronaldo među prvima se odrekao dela zarade.

Naime, Đorđo Kjelini je kao kapiten inicirao dogovor sa saigračima, a pored Portugalca ideju su prihvatili i ostali iskusniji fudbaleri, poput Đanluiđija Bufona, Kristijana Bonućija...

Cristiano Ronaldo will lower his >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << annual salary by €3.8m to help Juventus pay the wages of other staff [@tuttosport]💪♥️🙌🙌 pic.twitter.com/7p7Wpt4Pqy

— B3 (@b3naldo7) March 28, 2020

Ronaldu će plata biti umanjena za 3,8 miliona evra, ali to njemu ne predstavlja problem jer mu je solidarnost na prvom mestu. Podsetimo, "CR7" je od prekida Serije A u domovini, tačnije u Madeiri, gde je sa porodicom u samoizolaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.