MOJ ODLAZAK U BEOGRAD TEŠKO PRIHVATLJIV ZA PORODICU: Hrvat bez dlake na jeziku! Velika želja večitih?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 16:56

MOJ ODLAZAK U BEOGRAD TEŠKO PRIHVATLJIV ZA PORODICU: Hrvat bez dlake na jeziku! Velika želja "večitih"?!

Teško mu je da priča o toj temi.

Ante Vukušić je završio svoju epizodu u Olimpiji iz Ljubljane, raskinuo je ugovor i sada je slobodan u izboru nove sredine.

Ovaj napadač je odgrao sasvim solidno u prethodne dve godine za Olimpiju, što je zaintrigiralo mnoge klubove.

Nakon raskida sa Ljubljančanima bilo je i poziva srpskih menadžera, ali Vukušić ističe da nije bilo kontakta sa Zvezdom i Partizanom, kako su preneli neki mediji.

- Otkad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam raskinuo ugovor s Olimpijom zvalo me destine menadžera, među njima i neki iz Srbije, raspitivali su se za status i moje želje, i svima sam rekao isto - rekao je Vukušić za "24sata".

Zvezda će večeras (19.00) odigrati odloženi meč protiv Reala u Madridu, a s obzirom na poraz i pre svega igru protiv Valensije, teško da crveno-beli imaju čemu da se nadaju. Kvota na Real je 1,10, a na dvojku čak 7,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Zvezda.

- Slobodan sam, nemam menadžera, a što se tiče kluba i lige u koji bih voleo da odem, sve je otvoreno, izabraću klub i ligu u kojoj ću moći igrati važnu ulogu - rekao je Vukušić koji je postigao 26 golova u prethodnoj sezoni.

- Nema smisla da komentarišem mogućnost igranja za Partizan i Zvezdu kad me nisu ni zvali, ali jasno je da bi moj odlazak u Beograd bio teško prihvatljiv za moju porodicu i mene - rekao je on.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Marija Liman.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.