MOĆNA PORUKA IZ NIONA: Nekoliko sati pred revanš sa Jang Bojsom UEFA najavila meč na Marakani (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOĆNA PORUKA IZ NIONA: Nekoliko sati pred revanš sa Jang Bojsom UEFA najavila meč na Marakani (VIDEO)

U prvom duelu nije bilo pobednika.

Fudbaleri Crvene zvezde u revanšu plej-ofa za Ligu šampiona dočekuju Jang Bojs. Posle remija u Bernu (2:2), izabranicima Vladana Milojevića pruža se velika prilika da se drugu godinu zaredom plasiraju u najelitnije takmičenje na Starom kontinentu.

Budući da je UEFA meč na odavno rasprodatoj Marakani proglasila za "utakmicu dana", slika iz Beorgada motivisala je evropsku kuću fudbala da zanimljivim video-snimkom predstavi Evropi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvenu zvezdu, ali i prestonicu Srbije, a ujedno i najave spektakl na stadionu "Rajko Mitić".

#UCL Play-offs Matchday! 🙌⚽🎉

🇷🇸 @crvenazvezdafk 🆚 @BSC_YB 🇨🇭

📍 21:00 MEZ - Stadion Rajko Mitić, Belgrad. 🏟#RSBYB | #FKCZ | #BSCYB | @crvenazvezda_en pic.twitter.com/LlGkl5rVrB

— UEFA.com DE (@UEFAcom_de) August 27, 2019

Na video snimku se vide različiti simboli srpske prestonice, poput Hrama Svetog Save, Terazija, Crvke Svetog Marka, Kalemegdan... Spektakularan snimak se završava paljenjem reflektora na Marakani, koji simbolizuju početak revanša sa švajcarskim šampionom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Marakana pred meč sa Švajcarcima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.