Izvor: HotSport.rs, 22.Okt.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADOST POSLE ARSENALA: Vladan Milojević akcenat bacio na Zvezdinu decu od starta (SASTAVI)

Crveno-beli će za oko pola sata na svom stadionu dočekati ekipu Mladosti iz Lučana.

Ovaj duel sledi nakon evropskog poraza od Arsenala u Beogradu.
Milojević mora da odmori neke igrače u jednom ovakvom ritmu, te u protokolu uopšte nema Ričmonda Boaćija, ali i Gelora Kange i Vujadina Savića koje muče povrede.
U veznom redu Zvezde igraće dvojac Zvezdinih tinejdžera, Uroš Račić i Luka Adžić, kojima će društvo praviti iskusni Nenad Milijaš. Najistureniji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << biće Aleksandar Pešić, a na klupi su Donald, Radonjić… kao i Joveljić koji je prekomandovan iz omladinskog tima.
CRVENA ZVEZDA – MLADOST (L)
Beograd;
Stadion: Rajko Mitić;
Sudija: Jovan Šegrt;
CRVENA ZVEZDA: Borjan – Stojković, Le Talek, Babić, Rodić – Račić, Krstičić – Adržić, Milijaš, Srnić – Pešić.

Klupa: Supić, Anđelković, Gobeljić, Luka Ilić, Donald, Radonjić, Joveljić.

MLADOST (L): Rosić – Andrić, B. Milošević, Šatara, Pešić – Radivojević, Sinđić – Pavlović, Tumbasević. Marić – Trifunović.


Klupa: Zečević, Vang, Golubović, Cuckić, Marinković, Marković, Milosavljević.

The post MLADOST POSLE ARSENALA: Vladan Milojević akcenat bacio na Zvezdinu decu od starta (SASTAVI) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Milojević promešao karte: Zvezda u izmenjenom sastavu dočekuje Mladost

Izvor: BKTV News, 22.Okt.2017

Duel sa Arsenalom u Beogradu je iza vicešampiona Srbije, onaj u Londonu je tek 2. novembra, a u međuvremenu fudbaleri Crvene zvezde okreću se domaćem prvenstvu...U 14. kolu Superlige Srbije, rival "crveno-belima" od 19 časova je Mladost iz Lučana...Vladan Milojević je, očekivano, ponovo "promešao"...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.