MITROVIĆ PONIŽEN NA IGRICI FIFA 22: Najbolji Sergej, pa Kostić i Tadić, a 4. mesto NIKO NIJE OČEKIVAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 17:12

MITROVIĆ PONIŽEN NA IGRICI FIFA 22: Najbolji Sergej, pa Kostić i Tadić, a 4. mesto NIKO NIJE OČEKIVAO

Zanimljiv rejting.

Gejmeri širom sveta su jedva dočekali igricu FIFA 22, ali ona je sa nešto manje entuzijazma dočekana u Srbiji budući da nema naših klubova, ni Partizan, ni Crvena zvezda, niti neki drugi srpski predstavnik nije uključen u ovu verziju. Ipak, to ne znači da nema naših fudbalera.

Od svih srpskih igrača koji nastupaju za klubove koji su uključeni u FIFA igricu, najbolju ocenu kvaliteta ima Sergej Milinković-Savić. Njegova ocena iznosi 85. Zanimljiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i spisak imena koji sledi iza njega.

Na deobi drugog mesta se nalaze Filip Kostić i Dušan Tadić (84), a četvrto mesto je rezervisano za novog golmana Sevilje Marka Dmitrovića (80).

Atletiko juri prvo mesto, a Hetafe je sezonu otvorio s pet poraza i gol razlikom 1:8. Ne sme da se propusti, a dvojka mami kvotom 1,80 u Mozzart kladionicama. U kombinaciji sa 2-4 gola raste na 2,70. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Hetafe – Atletiko.

Slede Jović, Matić, Gudelj, Nemanja Maksimović, Kolarov, Rajković, Račić, Vlahović, a zanimljivo da najbolji srpski strelac u istoriji Aleksandar Mitrović ima ocenu tek 75, što ga stavlja na deobu 20. mesta najbolje rangiranih igrača Srbije. Sa njim to mesto dele Radoja, Fejsa, Lukić, Radonjić i Grujić.

Mogu se naći i još zanimljivi bivši članovi "večitih" kao što su Vladimir Stojković, Srđan Plavšić, Miloš Vulić, Ivan Šaponjić, Marko Poletanović, pored naravno standardnih i povremenih srpskih reprezentativaca koji igraju u evropskim klubovima.

Kompletan spisak svih srpskih igrača na FIFA 22 i njihove ocene možete videti u nastavku:

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.