MIŠKO RAŽNATOVIĆ POTVRDIO: Iskusni košarkaš ima novi klub!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 11:30

MIŠKO RAŽNATOVIĆ POTVRDIO: Iskusni košarkaš ima novi klub!

Pao potpis.

Crnogorski košarkaški reprezentativac Nemanja Radović (28) je posle dve sezone napustio Saragosu i ekspresno našao novi klub.

Teška je situacija u Barseloni - tri remija u poslednja četiri kola, nezadovoljstvo u ekipi… I večeras (22.00) Katalonci idu na noge Viljarealu koji je u sjajnoj formi. Novi neuspeh Katalonaca značio bi gubitak titule i verovatno promenu trenera. Dvojka je 1,80, a dupla šansa 1X 2,01. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Viljareal - Barselona.

- Nemanja Radović je novi igrač Mursije! Još jedan potpis u najjačoj ligi Evrope - napisao je njegov menadžer Miško Ražnatović na svom Tviter profilu.

Podsećanja radi, Radović je od 2014. do 2017. godine bio član Mursije. Potom je jednu sezonu bio u Obradoiru, pre nego što je 2018. potpisao za Saragosu, sa kojom je dve godine u nizu bio na pragu plasmana u Evroligu.

Crnogorski košarkaš je prošle sezone u dresu Saragose imao prosečan učinak od 10,8 poena i pet skokova.

Nemanja Radovic is the new player of Ucam Murcia! One more signing in the strongest European league!#BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) July 4, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.