MILOŠEVIĆ NAKON TREPČE: Na granici sam da kažem da ovo organski ne podnosim! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 21:45

MILOŠEVIĆ NAKON TREPČE: Na granici sam da kažem da ovo organski ne podnosim! (VIDEO)

Utakmica kao trening.

Trener Partizana Savo Milošević obratio se javnosti posle pobede njegovog tima u prvom pripremnom meču sa Trepčom od 2:0 na Zlatiboru.

- Na granici sam da kažem da organski ne podnosim pripremne utakmice. Ovo je bio deo jednog dana koji je u planu bio jako težak. Jutros smo imali trening snage. Utakmica je samo deo toga što smo imali. Teške su nam bile noge, to smo znali. Ponoviću, prijateljske utakmice me nerviraju - rekao je Milošević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako su se omladinci uklopili u ekipu?

- Svi su izuzetno talentovani. Prva utakmica je pravi primer koliko mogu da budu fenomenalni i koliko još nisu zreli za neke stvari. Sve je to normalno, ali je potvrda da imaju izuzetan talenat - istako je trener crno-belih.

U petak će igrači odmarati pre podne, a već u subotu sledi meč sa Mladosti iz Lučana.

- To će biti ozbiljniji trening od ovog, ali o tom potom. Dosta toga zavisi od plana profesora Marka Stojanovića - istakao je dodao je Savo Milošević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Nora Segura, bivša devojka Tima Hauarda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.