SAVO BLIZU ODLASKA: Navijači TUKLI Miloševića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 22:52

SAVO BLIZU ODLASKA: Navijači TUKLI Miloševića!

Sukob pristatalica crno-belih sa trenerom.

Savo Milošević je blizu odlaska iz Humske, a razlog nije jedino sportski, već i sukob koji je trener imao sa navijačima crno-belih, piše Blic. Sve se odigralo u restoranu Partizana na stadionu u Humskoj, kada je Milošević čak dobio i nekoliko udaraca od viđenijih pristalica crno-belih.

Veliki incident desio se u restoranu Partizana na stadionu JNA pre nepunih mesec dana. Nekoliko viđenijih navijača udarilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nekoliko šamara treneru crno-belih Savi Miloševiću.

Naime, kako se saznaje oni su bili nezadovoljno jer se strateg crno-belih nije pojavio na sastanku sa navijačima zakazanom dan ranije. Milošević je došao u restoran nakon nekoliko dana baš u trenutk kada je za susednim stolom sedelo nekoliko navijača.

Oni su mu prišli vidno nezadoviljni i posle kraće rasprave udarili mu nekoliko šamara. Sve se završilo na tome.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Navijači Partizana šamarali Savu Miloševića u restoranu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2020

Savo Milošević je blizu odlaska iz Humske, a razlog nije jedino sportski, već i sukob koji je trener imao sa navijačima crno-bijelih.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.