MILOJEVIĆ: Ne razmišljamo o Suduvi, već samo o Dinamu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2018, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ: Ne razmišljamo o Suduvi, već samo o Dinamu

Utakmica na programu u petak.

Posle plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbalere Crvene zvezde očekuje početak sezone u Superligi Srbije. Duel sa novajlijom u eliti, vranjskim Dinamom najavio je šef stručnog štaba branioca titule, Vladan Milojević.

- Počinje nam domaći šampionat, zna se koje su ambicije Crvene zvezde, ne samo ove godine nego uvek. Dolazi nam debitant u ligi, ekipa koja je tokom čitave sezone zauzimala mesto koje vodi viši >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rang. Igrali smo protiv njih i u Kupu. Na početku prvenstva nismo ni mi ni oni u takmičarskom ritmu, ali imamo veliki respekt prema Dinamu. Mislim da su ambiciozan klub sa trenerom Antićem koji je pokazao da je jedan od najboljih trenera u zemlji, sve što je Dinamo uradio je zahvaljujući njegovoj ljubavi i entuzijazmu prema Vranju. Mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način, a pozivam navijače da nam i na ovoj utakmici pomognu - rekao je Milojević na konferenciji za medije.

U utorak, Zvezda je izbacila letonski Spartaks, a već sledećeg utorka u Beogradu će biti litvanska Suduva.

- Posle treninga ćemo videti kakva nam je situacija sa igračima, imamo veliki fond igrača i prezadovoljan sam kako rade i treniraju. Svi zaslužuju da igraju, ali videćemo posle treninga kako se igrači osećaju. Sa pojedinim igračima moraćemo kroz utakmice da podižemo formu. Neki će možda dobijati dodatnu minutažu, neke ćemo da odmorimo. Imam veliko poverenje u njih. Stvarno nam je uvek naredna utakmica najvažnija, i ne razmišljamo o utakmici koja nas očekuje u utorak. Veliki su problemi ako drugačije razmišljamo.

Letonci su se pre dva dana dobro branili...

- U ovom trenutku jako je teško igrati protiv bilo koje ekipe koja se izuzetno dobro brani. Od igrača sam tražio i uvek ću, da imaju repsekt. Kada devet igrača stane pozadi, jako je teško probiti. Prethodne godine se dešavalo da iz prve šanse damo gol, pa je sve išlo drugačije. Igrači moraju da imaju strpljenja, videćemo u narednim utakmicama šta je ključ za prolazak pored takvih odbrana. Na kraju krajeva, pogledajte Svetsko prvenstvo, kako je Francuska uzela? Niste videli mnogo lepog fudbala. Videli ste defanzivni blok odakle su čekali grešku i osvojili titulu. Igra se na rezultat, a mi ćemo tražiti način da pronalazimo rešenja i za takve odbrane, ali jako je teško proći - zaključio je Milojević.

Direktan prenos sa stadiona "Rajko Mitić" možete da pratite na TV Arena sport. Meč će početi u 20 časova, a više o sudiji pročitajte OVDE.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.