MILOJEVIĆ IZVISIO: Trener Panatinaikosa biće Srbin, ali ne bivši trener Zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 09:40

MILOJEVIĆ IZVISIO: Trener Panatinaikosa biće Srbin, ali ne bivši trener Zvezde

Traži se naslednik Lasla Bolonjija.

Novi trener Panatinikosa biće srpski stručnjak. Ali, ne kako se pisalo bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević, već iskusni Ivan Jovanović.

Grčki mediji pišu da atinski velikan posle sezone u kojoj je ostao bez učešća u evropskim takmičenjima kreće u potpunu rekonstrukciju tima, koju palaniraju da počnu od šefa struke. Laslo Bolonji je završio svoju misiju, a naslediće ga srpski stručnjak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Prvi pik za tu fukciju je iskusni srpski strateg za kojeg čelnici „zelenih“ smatraju da poseduje potrebno iskustvo na domaćoj i međunarodnoj sceni, da su mu poznate prilike u grčkom fudbalu i veličina Panatinaikosa, te da ima iskustvo u stvaranja šampionskog tima i rada pod pritiskom.

Jovanović je najveće uspehe u dosadašnjoj karijeri ostvario na klupi kiparskog APOEL-a, s kojim je, u dva mandata, osvojio četri prvenstva, jedan Kup i četiri Superkupa Kipra, dok je 2009. godine ostvario istorijski uspeh plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona. Dve godine kasnije, trener godine u tradicionalnom izboru FSS (2011.)  otišao je i korak dalje, pošto je APOEL stigao do četvrtfinala elitnog takmičenja, gde da je eliminisao madridski Real.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.