MILJENIK DELIJA OTKRIO NEKE BITNE STVARI: Milijaš o situaciji u Zvezdinom timu... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJENIK DELIJA OTKRIO NEKE BITNE STVARI: Milijaš o situaciji u Zvezdinom timu... (FOTO)

Crveno-beli remizirali u Nišu.

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su dve od ukupno osam utakmica do kraja polusezone i započeli seriju koja se završava sredinom decembra. Pobeda je upisana protiv TSC-a u osmini finala Kupa Srbije, dok je u derbiju Superlige Srbije bilo nerešeno (2:2) na gostovanju Radničkom u Nišu, i na obe utakmice zaigrao je Nenad Milijaš.

Kapiten šampiona Srbije pomaže iskustvom i svakodnevnim radom sa mlađim naslednicima, a njegova uloga uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima težinu, bilo da je na terenu ili na klupi.

- Bila je očekivano teška utakmica, ni teren nije bio baš najbolji za igru. Radnički je pokazao da je zasluženo u vrhu domaćeg prvenstva, igra odlično ove sezone, pa je publika u Nišu mogla da vidi pravi, takmičarski derbi. Želeli smo pobedu, ali mislim da je remi najpravedniji ishod posle svega - rekao je Milijaš koji je u Nišu kročio na teren u 69. minutu zamenivši Veljka Simića.

Gust raspored prati crveno-bele od početka sezone, samo su mogli koliko-toliko da odmore tokom reprezentativnih pauzi, ali su navikli na paklen ritam. Zato i bogato iskustvo koje ima 35-godišnji vezista ume da bude nemerljivo.

- Igramo na tri fronta, u ritmu sreda-vikend i prosto umor ne može da se ignoriše. Ipak, to je fudbal, hteli smo da budemo na najvišem mogućem nivou takmičenja i nema kukanja. Čim se završi jedna utakmica, odmah se okrećemo sledećoj, nema previše vremena ni za radost, ni za tugovanje. Oporavak tih dana je najvažniji i tome smo svi maksimalno posvećeni uz treninge između mečeva.

Povrede su uzele ogroman danak, pa trener Vladan Milojević već duže vreme ne može da računa na sve adute. Pored duela u Nišu, Milijaš je zaigrao i u finišu susreta protiv TSC-a u osmini finala Kupa i mirnoćom priveo utakmicu kraju.

- Dugo nije bila takva situacija, sa toliko igrača van stroja. Zato je potreban veliki fond igrača kao što mi imamo i da je svako od nas uvek spreman da istrči na teren i pruži maksimum. Imamo i odličnu atmosferu, držimo se stalno zajedno, što mislim da nam je dodatni kvalitet kada imamo ovako paklen raspored- završio je Milijaš.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.