MILANU TITULA, ZVEZDI SILNI KEŠ: Rosoneri šalju pare za Beograd, ali tu NIJE KRAJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 18:36

MILANU TITULA, ZVEZDI SILNI KEŠ: Rosoneri šalju pare za Beograd, ali tu NIJE KRAJ

Tek će da šalju.

FK Milan je osvojio 19. titulu prvaka Italije, svoju prvu posle 11 godina, a ovaj uspeh će doneti radost i Crvenoj zvezdi.

Naime, Zvezda je zimus prodala Milanu Marka Lazetića, koji nije dobio pravu šansu u timu Stefana Piolija, ali je doveden kao zalog za budućnost.

Lazetić je iz Beograda otišao put Milana za 4.000.000 evra u dve rate, ali uz klauzule cifra može da naraste do 5.500.000 miliona evra.

Tu je bila klauzula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će Zvezda dobiti 500.000 evra ako Milan uđe u Ligu šampiona.

Pošto je Milan kao šampion obezbedio igranje Lige šampiona, automatski je Zvezdi pripao i ovaj dodatni bonus.

Dodatnih 500.000 evra može da dobije ukoliko odigra 10, pa 20 utakmica, što će se nagrađivati sa po 250.000 evra.

Poslednjih 500.000 evra od klauzula Zvezda može da dobije ukoliko Milan u narednih godinu dana odluči da otkupi 10 odsto od naredne prodaje koliko je ostalo Zvezdi nakon transfera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.