MIJATOVIĆ OPLEO O AZARU: Real igra dobru bez Belgijanca, to je ZABRINJAVAJUĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 21:45

MIJATOVIĆ OPLEO O AZARU: Real igra dobru bez Belgijanca, to je ZABRINJAVAJUĆE

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije nije fan skupo plaćenog fudbalera.

Bivši fudbaler i direktor Real Madrida Predrag Mijatović smatra da Eden Azar ne zaslužuje da bude u startnoj postavi Kraljevskog kluba.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije istakao je da "los blankosi" igraju dobro i bez Belgijanca u timu, kao i da bi Zinedin Zidan trebalo da preispita svoj odnos prema igraču.

Partizan se definitivno okrenuo Evrokupu jer su šanse za plej-of >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ABA lige u domenu teorije. A crno-beli večeras (20.45) imaju možda i najteže gostovanje u Top 16 fazi ovog takmičenja jer gostuju Bulonju koji igra odlično. Kvota na Partizan je 2,30, dok je kec 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bulonj - Partizan.

- Azar ne bi smeo da bude u startnoj postavi. Ali o svemu odlučuje Zidan i samo ga on vidi na treninzima. Real Madrid igra dobro i bez Edena i to je zabrinjavajuće -rekao je Mijatović za španske medije.

Belgijski reprezentativac je u leto 2019. iz Čelsija došao u Madrid u transferu vrednom više od 100 miliona evra.

Dvadesetdevetogodišnji napadač i ove sezone ima probleme sa povredama i u pet mečeva u Primeri postigao je jedan gol

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.