MIJAILOVIĆ U NOKAUT FAZI PRIŽELJKUJE DELIJE: Mnogo nam fale, baš protiv ovakvih ekipa

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 22:40

MIJAILOVIĆ U NOKAUT FAZI PRIŽELJKUJE DELIJE: Mnogo nam fale, baš protiv ovakvih ekipa

"Svi se nadamo publici, ona nam mnogo znači"

Predsednik FK Crvena zvezda, Svetozar Mijailović, izjavio je nakon remija sa Hofenhajmom (0:0) i plasmanom svog kluba u nokaut fazu Lige Evrope da je prezadovoljan urađenim i da ovaj tim crveno-belih ima veliki potencijal i perspektivu.

- Jako sam zadovoljan urađenim. Crvena zvezda je zacrtala plan da se plasira u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja i to u ne baš sjajni uslovima koje je diktirala pandemija koronavirusa. Treba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čestitati momcima koji su izneli teret, ali i struci koja ih fantastično vodi. Najbitnije je da smo pokazali karakter u vremenu kada fudbal pati, uspeh je zbog toga još veći. Osvojli smo 10 bodova, to je fantastično - rekao je Mijailović.

Prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana nada se pristustvu navijača u nokaut fazi takmičenja.

- Svi se nadamo publici, ona nam mnogo znači, baš protiv ovakvih ekipa. Tim koji je izašao protiv nas je Bundesligaš to je neuporodivo sto se tiče finansija, a huk sa tribina bi nam dao vetar u leđa da zaboravimo na tu razliku - istakao je Mijailović, a zatim dodao:

- Pokazali smo da srpski fudbal ima perspektivu. Dobrim rezultatima smo podigli koeficijent i za druge srpske klubove. Ovaj mladi tim ima veliki potencijal - zaključio je Svetozar Mijailović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.