MIJAILOVIĆ OTKRIO DETALJE:  Voldenov odlazak u Zvezdu doneo nam je 400 hilajda dolara, a doveli smo boljeg igrača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 11:18

MIJAILOVIĆ OTKRIO DETALJE: Voldenov odlazak u Zvezdu doneo nam je 400 hilajda dolara, a doveli smo boljeg igrača!

Dobar potez.

Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, govorio je o transferu američkog plejmejkera Korija Voldena u Crvenu zvezdu, prenosi portal Republika.

Kad je Bajern onako „masakrirao“ Barselone, kako li će proći Lion u polufinalu Lige šampiona? Iako mnogi postavljaju to pitanje pred večerašnji (21.00) meč, jasno je da je francuski tim ozbiljan rival jer je već izbacio Juventus i Mančester Siti. Ali Bajern je veliki favorit za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finale sa PSŽ-om, kvota na dvojku je 1,25, a dupla šansa 1X je 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lion - Bajern.

Prelazak nekadašnjeg najkorisnijeg košarkaša izraelskog prvenstva u redove najljućeg rivala izazvao je veliki potres. Sada je na tu temu ekskluzivno za portal Republika pričao prvi čovek crno-belih

- Informacija do koje ste došli nije tačna. Takva neistina verujem da je mogla da dođe samo sa jedne adrese. Volden je platio 100.000 dolara obeštećenje i još nije uzeo osmu platu koja po odluci kluba pripada svim igračima, a njegova je iznosila 42.000 dolara. Takođe, nije uzeo ni 9 ni 10 platu, kao što to nije učinio ni jedan igrač Partizana zbog Kovida. Odlazak Korija i dolazak novog, po mišljenju mnogih čak boljeg igrača na njegovoj poziciji napravio je i dodatnu razliku od preko 100.000 dolara u korist kluba. Kada to spojite, dobijete da je Korijev odlazak klubu doneo oko 400.000 dolara. Napomenuo bih da je Kori Volden u nastupajućoj sezoni u Partizanu trebao da ima godišnju platu od 420.000 dolara. Pa vi procenite koliko je neko drugi morao da izdvoji novca za njega - rekao je Mijailović.

Podsetimo, Volden je sa crveno-belima potpisao ugovor na dve godine.

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.