MEKINRO OPLEO PO NOVAKU I RAFI: Veoma je JADNO ako zbog toga nećete da igrate!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 09:53

MEKINRO OPLEO PO NOVAKU I RAFI: Veoma je JADNO ako zbog toga nećete da igrate!

Amerikanac bez dlake na jeziku.

Nekadašnji američki teniser Patrik Mekinro smatra da je veoma "jadno" da teniseri ne žele da igraju na US openu jer ne mogu kompletnu svoju ekipu da dovedu u kompleks. To je bio jedan od glavnih razloga zašto Novak Đoković razmišlja da ne nastupa na Otvorenom prvenstvu Sjedinjenih Američkih Država.

Teniser će u kompleks moći da dođu samo sa jednim čovekom iz tima, a znamo da igrači iz vrha imaju veliki broj ljudi pored sebe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ako Novak Đoković kaže 'želim da dovedem ženu, sina, itd, itd', on to može da uradi tako što će iznajmiti kuću ili će ih dovesti u hotel. Ali, te iste ljude neće moći da dovodi u kompleks - rekao je Mekinro za ESPN.

Amerikanac je još dodao:

- Igrači će donositi lično odluke i ako su zabrinuti za zdravlje i bezbednost, to će verovatno uticati na njihovu odluku. Ali, ako teniser ne žele da igraju jer ne mogu da dovedu kompletnu pratnju na teren... to je za mene jadno, veoma jadno - izjavio je Mekinro.

Organizatori US opena su potvrdili da će se igrati od 31. avgusta do 13. septembra, s tim što će mnogi teniseri iz vrha preskočiti nadmetanje.

Simona Halep je već odustala, Nadal je najavio da neće igrati, a narednih dana saznaćemo ko još neće igrati u Njujorku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.