MEGAPREOKRET! Liverpul ostaje bez TITULE u Premijer ligi ako se OVO dogodi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEGAPREOKRET! Liverpul ostaje bez TITULE u Premijer ligi ako se OVO dogodi!

Redsi na trofej čekaju 30 godina.

Iako su do prekida sezone u Premijer ligi ubedljivo vodili, fudbaleri Liverpula lako bi mogli da ostanu bez šampionske titule na koju čekaju 30 godina.

Čelnici Premijer lige i dalje traže model po kome bi se nastavio šampionat na ostrvu, a jedna od opcija je da se takmičenje nastavi u aprilu bez prisustva gledalaca, zbog pandemije korona virusa.

Kako je ova ideja daleko od realizacije, najbliži cilj je - poništavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aktuelne sezone! Ako bi se dogodilo da 14 od 20 klubova koji se takmiče u elitnom rangu kolevke fudbala, glasaju za ovakav predlog, Liverpul bi ostao bez titule, iako ga milimetri dele do nje.

Only 14 out of 20 Premier League clubs needed in vote to stop Liverpool winning title | #LFChttps://t.co/cU5USHD6Bf pic.twitter.com/gMthSH90Lh

— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport) March 27, 2020

Ovakvu inicijativu je odavno pokrenuo Vest Hem, a posle sledećeg video sastnaka svih klubova i čelnika takmičenja, koji je zakazan za 3. april, znaće se sudbina Redsa.

Podsetimo, izabranici Jirgena Klopa imaju 25 bodova više od drugoplasiranog Mančester Sitija i sa još dve pobede  bi i teoretski obezbedili šampionski tron.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.